Julebonanza 2023

Bestill medlemskap - Ingen binding

Velkommen!

Vil du bli med på Santas Disco Spinn?

Eller Turbo Elfs Crosstraining?

Hva med 360 Jule Pilates Fusion?

Eller hva med alle sammen?

Hver økt varer i 30 minutter. Mixe og match! Bli på en eller så mange økter du vil!

 

Vi lover høy puls og magisk julestemning.

 

Booking av timene åpner tre dager i forkant – book plass her.

Vi gleder oss!

Timer og beskrivelser:

09.05 -09.35 Mellom bakkar og berg Julespinn med Espen

Espen liker seg best oppover, nedover, bortover, under, over, vertikalt og horisontalt mellom bakkar og berg. Han trener og trener, og vi andre lurer svært på hvor han henter alle kreftene ifra. Nå er vi så heldige siden det snart er Jul, å få bli med på en liten del i Espens Juleforberedelser. Da blir det sykling i oppover og nedover bakker på liksom sykkelen spinningsykkel og du får en ordentlig kickstart på kondisen.

 

09.45-10.15 360 Jule Pilates Fusion med Jane

Det er travelt å være Julemor og for å holde seg i form har Jane et program på bare 30 minutter med øvelser fra sin faste 360 Pilates Fusion time. Jane er en smart dame som tenker at kroppen skal holde jula ut. Hun har satt sammen øvelser som gjør deg sterkere akkurat der du trenger å være sterk når man har både hus små nissebarn og annet som skal fikses og ordnes før jul. Det blir styrke øvelser for både armer, mage og rygg.

 

09.45-10.15 Santas diskospinn (omg) med Christine

Diskospinn liksom. Santa har faktisk tatt seg fri i all Julegaveorganiseringen i Alveland, og byr på sine favoritt sanger. Da må vi bare slippe alle Julegrublerier og glede oss.  Vi vet jo at det er veldig slitsomt å rekke over alle som skal få Julegave på Julaften, så vi skjønner fort at Santa er nok ganske så godt trent. Så selv om musikken sikkert er så diskobra at man fort kan glemme seg ut, så er nok Santa temmelig streng og passer godt på at vi kommer i god kondisjuleform på denne liksomsykkel spinninøkta.

                       

09.45 -10.15 Turbo Elfs Crosstraining med Cecilie

Alle vet vi vel at alvene er hardtarbeidende og veldig snille. Så selv om det er fryktelig travelt nå før jul så kommer Turbo alven Cecilie ens ærend for å inspirere alle som like å trene crosstraining. Hun har spesiallaget et program på 30 minutter, for hun vet at nå før jul har alle mye å gjøre og at kanskje noen også har lyst å være med på andre timer denne dagen. Det blir fullspekket program med typiske crosstraning styrkeøvelser og dagens julespesial økt.

.

10.20-10.50 Tabata Xmas special med Anette

Anette er ordentlig Julete og hun elsker å trene. Hun skulle ønsker hun kunne trene hver dag, gjerne 2 ganger til dagen, og hun skulle ønsker det var Jul hele året. Dessverre er det ikke slik. Men med årets Xmas special har Anette satt sammen et Tabata program fullspekket med øvelser som gjør deg både sterke og gir bedre kondisjon på bare 30 minutter. Og hun har funnet de beste, mest inspirerende Julesangene. Nå inviterer hun alle med på sine hemmelig triks for å komme i form, holde seg i topp humør og forbli topp inspirert til Jul!

 

11.00-11.30 Ho, Ho Christmas Row med Anette

Ho, ho!! Selvfølgelig blir det Row med Anette. Så deilig å kunne sitte på roapparat, lytte til Julemusikken du ikke visste fantes og kjenne hvor deilig det er å bruke ryggen, armene og bena. Du sitter trygt på roappratet og merker at du trener uten alleslags ubehag med hopp og sprett og vanskelige øvelser som du ikke vet om du noen gang kommer ut av.

Ho, Ho Row med Anette og du smiler deg gjennom hele juletia!

 

10.30-11.00 Comet`s POW for Reindeer Runners med Connie

Comet er den sterkeste av alle Reinsdyrene. Han er oppkalt etter en gigantisk Comet som fløy gjennom skyene i det samme øyeblikk han ble født. Comet ble veldig påvirket av denne kraften og er derfor det svært berømte flyvende Reinsdyr. Comet er den sterkeste av alle reinsdyrene! Han mener at reinsdyrene må trene styrke for å holde ut den lange ferden på julaften. Han holder ut det lille ekstra når resten av gjengen har mista piften. Comet er sta og lojal, akkurat som løperne på Forus! Connie velger Comet som sitt ledende reinsdyr under denne styrkeøkta fordi man trenger styrke for å holde seg skadefri – også når man løper. Alle hjerter gleder seg til høyreps styrke i sirkel for løpere. Psst: En magisk kombo med Run Run Rudolf!

 

11.05 – 11.35 Run Run Rudolph med Connie

Rudolf er dessverre ikke den raskeste av reinsdyrene, det er Prancer. Men Rudolf er den som leder alle reinsdyrene likevel, i allslags vær. Rogaland er rimelig værhardt, så da stoler vi på at Rudolf og Connie tar oss trygt til mål . En skikkelig gavepakke for de som digger korte, kjappe intervaller. Vi kan ikke love røde neser, men garantert røde kinn! Rudolf stiller selvsagt med musikk som gir både to- og firbeinte, vinger på ryggen og elektriske bein som noen kaller tredemøller.

                                                                                                                                             

11.35-12.05 Christmas re-energize Yoga med Monica

Monica er sendt fra Alvenes verden for å redde menneskeheten fra stress, spenninger og dumme, slitsomme, unødvendige tanker. Monica samler oss som har vært med denne dagen på timer med nisser, alver og vanlige mennesker. Hun samler oss til en felles avspenning med utvalgte øvelser slik at sånne som deg og meg skal møte juletiden med klart hode, være fleksible og sterke. Vi ses på denne siste halve timen!!                            

 

09.05 -09.35   Power up & Xmas slide med Jane

Som vi har vært inne på tidligere så er Julemor opptatt av effektiv trening. Man kan gjøre så mangt når man trener, og noen liker å bruke mye tid på trening bare fordi man synes det er tøftl. Men her er Julemor av en annen mening. Når hun trener så vil hun ha maksimalt utbytte av den tiden hun bruker. Derfor har hun et program på 30 minutter som kombinerer tradisjonelle styrkeøvelser med vekter og i tillegg øvelser med slides. Med vektene bygger hun muskler og med slidsene bruker hun styrken og trener på at musklene skal samarbeide. Hun mener at da blir kroppen smartere. Tenk det!!

                                               

09.45-10.15 Step n Flow into Xmas med Anne M.

Vi er sååå heldige at vi har fått Anne M til å vise oss hva hun gjør når hun trener. Anne M jobber til vanlig på nissenes egen skole og der har hun nissekropppsøving. Alle nisser er glade i masse trinn. Det trener både hode og kropp samtidig, noe alle nisser vet er svært viktig for å holde oversikt i hode og kontroll på kroppen. Anne M trekker oss inn i en 30 minutters step økt med koreografi som bare flyter avgårde og du fortsetter gjennom resten av juletiden med vinger i hode og ben!

 

 

10.20-10.50 Blånissens High Voltage HiiT med Liv

Å være blånisse er veldig krevende. Alle blånisser stiller store krav til seg selv og de føler et stort ansvar for at alle rundt seg skal være sunne og friske. Derfor er Blånissene veldig opptatt av å holde seg i god form for å være rustet til å tåle en tøff verden med allslags skumle utfordringer. Blånisse Liv føler så stort ansvar for at alle skal blir sterke og tåle hverdagen, at hun har satt sammen et spesiallaget program på 30 minutter med høy intensitets intervall trening. Hun har laget øvelser for hele kroppen og hun har med seg massevis av vekter så du kan legge klar vekter med ulik tyngde slik at du klarer alle øvelsene. Vær forberedt på at du kommer til å bli i veldig god form og veldig sterk!

 

11.00-11.30 Magic Cardio Aerobic med Anne T

Det var en gang for lenge, lenge siden, noe som het Aerobic trening. Da behøvde vi ingen forklaring, alle visste hva aerobic var og alle visste at det var fantastisk kondisjons og koordinasjons trening. Dessverre er dette blitt glemt og mange av de eldre Alvene er svært lei seg for dette. Men nå, 2. Desember 2023, da skjer det ren magi på aerobic gulvet og du blir på magisk vis trukket gjennom, step touch, heal kick, chasse og alt det andre, øvelse for øvelse, satt sammen til en hel serie som ender i den mest magiske finale. Dette mååå du få med deg, man vet jo aldri når vi får denne anledningen igjen!