Medlemskap i idretten

Bestill medlemskap - Ingen binding

HVA OG HVORFOR

English translation below

 

Hva er dette?

Vår Energi Arena Forus har mottatt offentlig støtte til etableringen, og er bygget som et anlegg for idretten. For å sikre at aktivitetstilbudet i anlegget ikke fungerer konkurransevridende overfor private virksomheter som tilbyr liknede tjenester, stilles det krav om at brukerne er medlem av et idrettslag.

 

Hva menes med idrettslag?

Med idrettslag menes lag og klubber registrert i Norges Idrettsforbund. Dette kan være enten idrettslag eller bedriftsidrettslag.

 

Finnes det unntak?

Det er bruk av styrke/kondisjonssal, squash og gruppetimer som er omfattet av ordningen. Her gjelder kravet om et slikt medlemskap alltid og i alle tilfeller.

Bruk av flerbrukshallen er ikke omfattet av samme regelverk.

 

Hvordan kan jeg bli medlem av et idrettslag?

Vi hjelper deg gjerne med informasjon om idrettslag i ditt nærmiljø eller på arbeidsplassen. Snakk med oss i resepsjonen! De fleste idrettslag tilbyr både aktive medlemskap og støttemedlemskap.

 

Hvordan bekrefter jeg mitt medlemskap?

Dersom du ikke har et medlemskort som er gyldig inneværende periode kan du bruke utskrift fra https://minidrett.nif.no/ som viser medlemsstatus.  Vi hjelper deg gjerne!

 

Hvor viser jeg frem medlemskortet for idrettslag?

Når du henter kortet ditt eller besøker Forus for første gang viser du frem i resepsjonen, så vil det bli registret på din medlemsprofil hos oss.

Dette vil da være gyldig 12 måneder, før du igjen må fremvise idrettslig medlemskap.

 

 

 

IN ENGLISH

The use of Vår Energi Arena Forus  requires a membership in a Norwegian sports club (“idrettslag” or “bedriftsidrettslag”) This is a limitation given by the funding of the facility. The facilities are established with state funding, and to prevent distortion of competition, use is restricted to sports club members.

Not member of any club? Do not worry. The front desk at Forus can help you with information about nearby clubs.